ΕΝ
ΜΗΝΥΜΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αρχική Σελίδα / Πώς να Έρθετε / Λεμεσός - Εργάτες
Λεμεσός - Εργάτες

Ξεκινώντας από το κέντρο της Λεμεσού κατευθυνθείτε προς τον κυκλοφοριακό κόμβο Γερμασόγειας και επιλέξτε την κατεύθυνση προς τη Λευκωσία. Θα περάσετε τις κοινότητες Μουτταγιάκα, Άγιος Τύχωνας, Παρεκκλησιά, τις εξόδους Μονής-Πεντακώμου, Ζυγίου, Χοιροκοιτίας, Σκαρίνου, Κοφίνου, Σιάς και Αλάμπρας. Ακολούθως, θα οδηγηθείτε στον ανισόπεδο κόμβο Νήσου-Πέρα Χωρίου. Τότε, θα πρέπει να επιλέξετε την έξοδο προς Λευκωσία. Στη συνέχεια, αφού περάσετε την έξοδο Κοτσιάτη-Μαρκί, επιλέξτε την έξοδο προς Τσέρι. Όταν εισέλθετε στην κοινότητα Τσερίου, στο σημείο που οι δρόμοι σχηματίζουν Τ, στρίψετε δεξιά. Αφού περάσετε την εκκλησία και το σχολείο της κοινότητας, στρίψετε αριστερά με κατεύθυνση τη Δευτερά. Με την είσοδο σας στη Δευτερά, θα συναντήσετε δρόμο που σχηματίζει Τ. Στρίψετε αριστερά και σε πεντακόσια περίπου μέτρα στρίψετε δεξιά προς Ανάγυια. Όταν εισέλθετε στα Ανάγυια, σε απόσταση διακόσιων μέτρων, στρίψετε αριστερά. Αφού περάσετε την εκκλησία της κοινότητας, στρίψετε αριστερά προς Εργάτες. Σε περίπου 5 λεπτά ξεπροβάλλουν οι Εργάτες. Από το κέντρο της Λεμεσού μέχρι τους Εργάτες θα χρειαστείτε περίπου μια ώρα.

Με αφετηρία τον κυκλοφοριακό κόμβο της Μέσα Γειτονίας, επιλέξετε την κατεύθυνση προς Αγρό. Θα συναντήσετε διαδοχικά, τα γραφικά χωριά Παλόδεια, Παραμύθα, Γεράσα, Ζωοπηγή, Κάτω Μύλος, Άγιος Ιωάννης και Αγρό. Μόλις διασχίσετε τον Αγρό, στρίψετε δεξιά με κατεύθυνση το Παλαιχώρι. Πορευτείτε ευθεία και διασχίστε τα χωριά, Παλαιχώρι, Απλίκι και την περιοχή Αγίας Κορώνης. Συνεχίστε να πορεύεστε ευθεία και αφού περάσετε την διασταύρωση Αγροκηπιάς-Μαλούντας, θα οδηγηθείτε στο χωριό Αρεδιού. Εξακολουθείτε να πορεύεστε ευθεία μέχρι την έξοδο της Βιομηχανικής Εργατών. Στρίψετε δεξιά και σε μερικά λεπτά θα οδηγηθείτε στους Εργάτες. Από τον κυκλοφοριακό κόμβο Μέσα Γειτονιάς μέχρι τους Εργάτες, θα χρειαστείτε περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά.

Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Εργάτες και επιλέγοντας τη διαδρομή που σημειώνεται στο χάρτη με ροζ χρώμα.


Τυπώστε Αρχή Σελίδας Ταχυδρομήστε
Χάρτες
Πολυμέσα
Εκδηλώσεις
Designed & Developed by NETinfo Services Ltd.
No images, text or other material whatsoever from this website may be copied, published, re-produced or otherwise used without the written permission of NETinfo Services Ltd.