ΕΝ
ΜΗΝΥΜΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αρχική Σελίδα / Πώς να Έρθετε / Λευκωσία - Εργάτες
Λευκωσία - Εργάτες

Ξεκινώντας από το κέντρο της Λευκωσίας, κατευθυνθείτε προς το Στρόβολο. Θα περάσετε το Προεδρικό, την Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας, τις περιοχές Στρόβολο, Λακατάμια, και Κάτω Δευτερά. Αφού εισέλθετε στη Δευτερά, θα συναντήσετε δρόμο που σχηματίζει Τ. Στρίψετε αριστερά και σε πεντακόσια περίπου μέτρα στρίψετε δεξιά προς Ανάγυια. Όταν εισέλθετε στα Ανάγυια, σε απόσταση διακόσιων μέτρων, στρίψετε αριστερά και θα οδηγηθείτε στο κέντρο του χωριού. Αφού περάσετε την εκκλησία, στρίψετε αριστερά προς Εργάτες. Σε περίπου 5 λεπτά θα συναντήσετε μια από τις μεγαλύτερες κοινότητες της Λευκωσίας, τους Εργάτες. Από το κέντρο της Λευκωσίας μέχρι τους Εργάτες θα χρειαστείτε περίπου 35 λεπτά (βλ. τη διαδρομή που διαγράφεται με πράσινο).

Μπορείτε να επισκεφθείτε τους Εργάτες και επιλέγοντας τη διαδρομή που σημειώνεται στο χάρτη με μπλε χρώμα. Και οι δυο διαδρομές οδηγούν στη κοινότητα μας μέσω της Βιομηχανικής περιοχής Εργατών. Οι διαδρομές αυτές διαρκούν 30 περίπου λεπτά.


Τυπώστε Αρχή Σελίδας Ταχυδρομήστε
Χάρτες
Πολυμέσα
Εκδηλώσεις
Designed & Developed by NETinfo Services Ltd.
No images, text or other material whatsoever from this website may be copied, published, re-produced or otherwise used without the written permission of NETinfo Services Ltd.